Geniet op zondag

Sharing Sundays

Elke laatste zondag van de maand bekijken we gezellig tafelen net iets anders tijdens onze Sharing Sundays.

We serveren u en uw gezelschap een mooi menu om samen te delen: een tafel vol speels gepresenteerde gerechtjes vol verrassende smaken en fijne verse seizoensproducten. Tapa’s, pasta, warme vis- en vleesgerechten, dessertjes... chef’s choice. Genieten, ontdekken, proeven en beleven: dat is waar onze Sharing Sundays voor staan. Ook aan onze jongste gasten wordt gedacht, voor hen hebben we een eigen mini sharing formule!

Het menu van de maand kan u een drietal weken op voorhand hier ontdekken.


Brunches

Geniet met de ganse familie van uitgebreide buffetten met culinaire klasse, zoals u dat van ons gewoon bent. Het menu voor de brunch kan u een tweetal weken voor elke brunch hieronder terugvinden. 

Voor de kinderen is er een apart kinderbuffet en wordt er kinderanimatie voorzien. Bovendien ontvangt elk kind een gratis speelbeurt in ’t Tofste Speelhuis van Domein De Putten.

Zondag 20/10: Pompoenbrunch

Vrijdag 1/11: Halloweenbrunch

Zondag 3 & 17/11: Wildbrunch

Zondag 1/12: Sinterklaasbrunch

Donderdag 26/12: Kerstbrunch

Zondag 12/01: Nieuwjaarsbrunch

Zondag 9/02: Valentijnbrunch

Zondag 22/03: Lentebrunch

Za 11 en ma 13/04: Paasbrunch

Vrijdag 1/05: Aspergebrunch


Restaurant

De zondagen dat er geen brunch of Sharing Sunday doorgaat, kan u in ons Zondagrestaurant gezellig tafelen en genieten van een met zorg samengesteld 3-gangenmenu bestaande uit een dagverse soep, een hoofdgerecht met keuze vis of vlees en dessert. U kan dit naar wens aanvullen of aanpassen met onze à la carte gerechten.

In onze brochure kan u de menu’s voor de komende periode terugvinden.

Kom genieten in den Eyck

banner grijs.jpg